Sammenholdet skaber succes­historie i Gærum

Dagli’Brugsen inde i god udvikling - takket være borgernes støtte

Butikschef Jane Jørgensen har sammen med borgerne i Gærum fået held til at vende udviklingen for Dagli’Brugsen i positiv retning. Arkivfoto <i>Bent Bach</i>

Butikschef Jane Jørgensen har sammen med borgerne i Gærum fået held til at vende udviklingen for Dagli’Brugsen i positiv retning. Arkivfoto Bent Bach

GÆRUM:Generalforsamlingen for Dagli’Brugsen i Gærum tiltrak langt over 100 mennesker i Gærum Selskabslokaler.

Det var det første regnskab, der skulle fremlægges, efter at Dagli’Brugsen var alvorligt lukningstruet sidste år. Her stod borgerne i Gærum som bekendt sammen, og samlede en lille halv million kroner ind til butikken. Derfor kom regnskabet ud med et overskud på 322.000 kroner.

Der er investeret en del penge i IT og kameraovervågning i butikken. Desuden havde første halve år af 2013 kostet et minus på 200.000 kroner, som først skulle hentes hjem.

Men de mange penge har gjort nytte, og nu spares der dyre renter på kassekreditter, og investering i nye kølere og andre ting betyder, at der nu hvert år vil blive sparet rigtig mange penge på energi.

Der er en fantastisk opbakning til Brugsen i Gærum - og der er flere uger hvor omsætningen ligger mere end 20 procent over sidste års niveau. Så kunderne er kommet tilbage, og de handler mere.

Den nye butikschef Jane Jørgensen fik på generalforsamlingen stor ros for sin håndtering af Dagli’Brugsen – og ikke mindst hendes smil, venlighed og arbejdsomhed.

Til bestyrelsen blev Linda Sørensen og Tage Thomsen nyvalgt, mens Finn Mejlvang Christensen blev genvalgt. Som suppleant valgtes Kjeld Porsmose.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Finn Mejlvang Christensen som formand, Michael Thomsen som næstformand og Jette Abildgård som sekretær.

Alt i alt en vellykket aften som viser landsby-fællesskabet, når det er allerbedst. Med udgangspunkt i fællesskabet lykkedes det således at redde en dagligvarebutik som egentlig var dødsdømt, men nu har overlevet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.