Se Aalborgs dyreste huse til salg

Boligsitet boliga.dk her fundet de dyreste huse til salg i Danmarks fem største byer - og der er kæmpe prisforskel

Foto: Thorkild Kristensen

Foto: Thorkild Kristensen

AALBORG:Har du penge nok, så er der nogle gedigne tilbud om villaer til salg rundt om i Danmark, der kræver en mere end almindeligt velpolstret tegnebog.

Det viser en sammenligning, som boligsitet boliga.dk har lavet

Boligsitet har fundet frem til de dyreste boliger i de fem største byer i Danmark. Prisforskellen er også til at tage og føle på, når man ser på boligerne.

I København ligger prisen for den dyreste bolig til salg på 38,5 millioner kroner, mens den dyreste bolig til salg i Danmarks femtestørste by Esbjerg ligger på bare 8,5 millioner kroner.

Her ind i mellem kiler Aalborg sig. I Danmarks fjerdestørste by er der faktisk to - meget forskellige - villaer til salg - begge til 15,5 millioner kroner.

Begge de dyre Aalborgensiske salgsemner ligger - ikke overraskende - i Hasseris.

Den ene af de to ejendomme er en 347 kvadratmeter stor palævilla med stuklofter, parketgulve og en rumfordeling, der blandt andet tæller fire værelser, opholdsrum og et billard- og motionsrum
Den anden ejendom ligger på en stor parklignende grund og er blandt andet forsynet med loft til kip, indbyggede brændeovne, et separat forældreafsnit og i alt 310 boligkvadratmeter.

Aalborg og Københavns dyreste boliger.

I København er der udsigt til Christiansborg og Slotholmens Kanal fra den adresse, der for øjeblikket kan kalde sig hovedstadens dyreste, hvis man vil flytte ind på de i alt 283 kvadratmeter, der fordeler sig på et byhus i fire plan. Huset, der er fredet, er oprindeligt fra 1796,
I Aarhus kommune er det den eksklusive forstad mod nord - Risskov, der for øjeblikket lægger postnummer til områdets dyreste hus til 22,9 millioner kroner, mens Odense byder på et gennemrenoveret hus med blandt andet en tårnbygning beliggende direkte til Odense Å til den nette sum af 15,95 millioner kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.