Se Aalborgs dyreste huse til salg

Boligsitet boliga.dk her fundet de dyreste huse til salg i Danmarks fem største byer - og der er kæmpe prisforskel

Jens Hukiær
Foto: Thorkild Kristensen
Ejendomsmæglerbranchen 22. april 2018 20:10 - Opdateret 23. april 2018 09:38

AALBORG: Har du penge nok, så er der nogle gedigne tilbud om villaer til salg rundt om i Danmark, der kræver en mere end almindeligt velpolstret tegnebog.

Det viser en sammenligning, som boligsitet boliga.dk har lavet

Boligsitet har fundet frem til de dyreste boliger i de fem største byer i Danmark. Prisforskellen er også til at tage og føle på, når man ser på boligerne.

I København ligger prisen for den dyreste bolig til salg på 38,5 millioner kroner, mens den dyreste bolig til salg i Danmarks femtestørste by Esbjerg ligger på bare 8,5 millioner kroner.

Her ind i mellem kiler Aalborg sig. I Danmarks fjerdestørste by er der faktisk to - meget forskellige - villaer til salg - begge til 15,5 millioner kroner.

Begge de dyre Aalborgensiske salgsemner ligger - ikke overraskende - i Hasseris.

Den ene af de to ejendomme er en 347 kvadratmeter stor palævilla med stuklofter, parketgulve og en rumfordeling, der blandt andet tæller fire værelser, opholdsrum og et billard- og motionsrumDen anden ejendom ligger på en stor parklignende grund og er blandt andet forsynet med loft til kip, indbyggede brændeovne, et separat forældreafsnit og i alt 310 boligkvadratmeter.

Aalborg og Københavns dyreste boliger.

I København er der udsigt til Christiansborg og Slotholmens Kanal fra den adresse, der for øjeblikket kan kalde sig hovedstadens dyreste, hvis man vil flytte ind på de i alt 283 kvadratmeter, der fordeler sig på et byhus i fire plan. Huset, der er fredet, er oprindeligt fra 1796,I Aarhus kommune er det den eksklusive forstad mod nord - Risskov, der for øjeblikket lægger postnummer til områdets dyreste hus til 22,9 millioner kroner, mens Odense byder på et gennemrenoveret hus med blandt andet en tårnbygning beliggende direkte til Odense Å til den nette sum af 15,95 millioner kroner.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...