Se billederne: Smarte chicks på catwalken

Nyt efterårstøj og farverige kager var på programmet, da Lusi Anna i aftes bød på modeshow

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:Musikken buldrede derudad, da de to første modeller indtog catwalken foran 62 velklædte kvinder og piger.

Onsdag aften bød tøjbutikken Lusi Anna, der normalt har hjemme i gågaden i Nykøbing, nemlig på modeshow og kagebord i Au2tradings rustikke lokaler.

Her kunne de fremmødte kvinder få et kig på butikkens nyeste varer, og samtidig hygge sig med veninderne, et glas champagne og søde sager.

- Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse. Det er fedt at lave noget, der er lidt anderledes, fortalte Ditte Snedker, der er ejer af Lusi Anna, da hun skænkede champagne kort før modeshowet start.

Au2tradings lokaler var i dagens anledning forvandlet til en modevenue, hvor stolene dannede rammen for den korte catwalk. Her stod der goodiebags klar til alle, og der gik ikke længe, før der var luret lidt i de fashionable godter.

Ditte Snedker bød kort velkommen, og så startede kvinderne ellers med at gå ombord i det store kagebord, der var placeret kort fra stolerækkerne.

Der var kø til de lækre sager, der var leveret af Marianne Korsgaard fra Gaard Bageriet i Hvidbjerg.

- Jeg startede min forretning i december sidste år, og det er bare gået så godt siden. Det er dejligt, at man efter flere år i Aarhus kan vende hjem til Mors, og så opleve så stor en opbakning, fortalte Marianne Korsgaard til publikum, da hun i samme omgang præsenterede indholdet i de lækre, farverige kager. Marcipan, chokolade, saltkaramel...

- Farverige kager klæder en butik som Lusi Anna, fortalte hun.

Med champagne og små kager i hånden, satte kvinderne sig til rette i stolene, og modeshowet kunne starte.

Under modeshowet blev publikum præsenteret for 84 forskellige outfits, der alle kan forhandles i butikken på gågaden. De 12 forskellige modeller løb fra skorstensfejerens lokaler på den anden side af parkeringspladsen og hen til catwalken i småregn, og de skulle være hurtige til at skifte tøj hele syv gange.

- Vores modeller er mellem 15 og 40 år, og det er rigtig fedt, for vores tøj rammer også en bred målgruppe. Det kan man også se blandt publikum, sagde Ditte Snedker.

Den nye efterårsmode blev vist frem på fornem vis, og publikum kunne nemt danne sig et overblik over prisen, da den var sat fast med små hjerter.

De modebevidste kvinder og piger kunne efter modeshowet gøre sig en god handel, da Lusi Anna åbnede op for shopping med en nedsættelse på 15 procent af prisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Nu afhøres Mias kæreste
Luk