Se den nye atletikhal

NCC står for vinderprojektet i samarbejde med arkitekterne Kjaer og Richter, der har tegnet den 1900 kvadratmeter store hal med bl.a. seks løbebaner

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Til januar står den nye atletikhal klar ved Gigantium.

Tirsdag blev vinderprojektet præsenteret, og det blev NCC Construction A/S i samarbejde med arkitekterne Kjaer og Richter, der løb med opgaven. De blev valgt ud af et felt på fem totalentreprenører. Det nye samlede byggeri omfatter 3000 kvadratmeter, mens atletikhallen alene fylder 1900 kvadratmeter. Hallen kommer bl.a. til at rumme seks løbebaner på 60 meter samt faciliteter til bl.a. kuglestød, højdespring, længdespring og stangspring.

Skole- og kulturrådmand Anne-Dorte Krog (UP), var da også særdeles tilfreds, da hun i går på et pressemøde præsenterede projektet, der påbegyndes i maj.

- Det er en meget spændende dag, for politisk har man i mange år arbejdet på, at man skal have en atletikhal, sagde Anne-Dorte Krog.

Atletikklubben er også glad for projektet til 20,5 mio. kr. For næstformand i Aalborg Atletik og Motion, Eva Larsen, er det en drøm, der går i opfyldelse.

- Det betyder et stort løft både i dansk atletik men også i den daglige træning. Det betyder et stort løft, fordi vi kan fastholde den daglige træning hele året, siger Eva Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.