Se og Hør afviser overvågning

Chefredaktør forsikrer, at den slags metoder ikke har fundet anvendelse under hans ledelse

Tidligere chefredaktør på Se og Hør, Kim Henningsen, foran bladets logo. Arkivfoto: Scanpix

Tidligere chefredaktør på Se og Hør, Kim Henningsen, foran bladets logo. Arkivfoto: Scanpix

KØBENHAVN:Chefredaktør Niels Pinborg fra Se og Hør tager afstand fra påstande bragt i BT i dag om, at ugebladet skulle have benyttet systematisk overvågning af kendte og kongelige som arbejdsmetode.

I en pressemeddelelse udtaler Niels Pinborg:

- BT’s artikler er tilsyneladende baseret på en bog, der omhandler dagligdagen på et ugeblad, som er et førende sladderugeblad. Bogen er skønlitteratur, der angiveligt sammenblander fiktion med forfatterens opfattelse af virkeligheden. Jeg har ikke set eller læst bogen, og derfor har jeg ikke nogen kommentarer til bogens indhold.

Uvidende om overvågning

- Men omkring BTs historie i dag kan jeg forsikre, at jeg ikke er vidende om, at SE og HØR systematisk har overvåget kendte og kongelige personer. Det er ikke arbejdsmetoder, som jeg kan stå inde for, og det er ikke arbejdsmetoder, som kommer til at finde anvendelse under min ledelse af SE og HØR.

Chefredaktør: Ring til mig

Ifølge Niels Pinborg kan avispåstande om ugebladets systematiske overvågning af kendte danskere have skabt utryghed.

- Jeg vil derfor gerne invitere alle kendte danskere, der måtte føle sig utrygge over denne historie, til at ringe til mig. Vi ønsker kun at have et godt forhold til de kendte præget af gensidig respekt for hinandens roller i mediebilledet, forsikrer chefredaktøren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden