Se om din ejendomsmægler er en stjerne

Ejendomsmæglerbranchen viser nu, hvor højt kunderne scorer de lokale ejendomsmæglere

Arkivfoto

Arkivfoto

HELE LANDET: Sælgere af ejerboliger har fået et unikt værktøj, når de skal vælge ejendomsmægler.

Nu er vurderinger af ejendomsmæglerne foretaget af de kunder, der har gennemført en bolighandel, nemlig at finde på Boligsiden.dk – i form af 1 til 5 stjerner og en karakter fra 1-10. Det er Dansk Ejendomsmæglerforening og Boligsiden A/S, der står bag initiativet.

Det betyder, at ejendomsmæglerbranchen som den første og eneste rådgivningsbranche i landet nu viser kundetilfredshedsundersøgelser på nettet.

Ejendomsmæglerkæden home har været med til at beslutte, at kundernes vurderinger skal være synlige for alle.

Kompliceret affære

- Åbenhed er godt - for kunderne og for branchen. I home lægger vi stor vægt på kundernes tilfredshed. De synlige vurderinger motiverer alle til at gøre deres ypperste hver eneste dag, siger Mads Ellegaard, relationschef i home a/s.

Bolighandel er en kompliceret affære, hvor der både er mange papirer og følelser på spil, når kunderne vælger ejendomsmægler, og mens de har til salg eller søger bolig.

- Det giver et godt grundlag for at vælge ejendomsmægler – sammen med de andre kriterier som hvor mange boliger, der er solgt, hvor lang salgstiden har været, og hvor mange af boligerne til salg, der ender med at blive solgt hos den enkelte mægler. Pointen er, at det er muligt for forbrugeren at udvælge præcis de kriterier, der er relevante for vedkommende, og måle ejendomsmæglerne ud fra dem, siger Mads Ellegaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.