Sebastian til Brønderslev

Sebastian er på turné og gæster Brønderslev til april

Sebastian giver fredag 5. april koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole. Arkivfoto

Sebastian giver fredag 5. april koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Sebastian ”Trubadurens Øjeblik” - solo. Det er titlen på Sebastians turné, der fredag 5. april rammer Brønderslev. Sebastian giver koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Sebastian en af vores betydeligste kunstnere, drager på turne i april.

- Hans store fanskare har noget at se frem til, når troubadouren spiller og synger sine skønne gamle og nye sange, lover formand for den arrangerende forening, Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole.

- Sebastian tager på sin første solo-turné siden udgivelsen af ”I Danmark er jeg født”. En cd, der beviser med al tydelighed, at et af Danmarks største musik-ikoner, stadig er på højden af sin formåen.

- En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum! Og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

- Samtidig er han opmærksom på den store aldersspredning til koncerterne, så der kommer også noget for børnene eller de barnlige sjæle. De udødelige sange bliver serveret med et fintfølende guitarspil, der er i særklasse, og anekdoterne med en underfundig humor, som ikke er til at tage fejl af. Poesien får for alvor vinger, når Sebastian indtager scenen og synger sangene med sin melankolske stemme, der har sin helt egen klang. Stemningen til koncerterne er helt speciel, idet Sebastian udfordrer og samtidig tryllebinder sit publikum på en måde, som er uden sidestykke i dansk musik. Han forener generationer med sangene, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

- Sebastian er et ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i 40 år. At opleve ham alene på scenen - blot akkompagneret af sin akustiske guitar, herlige anekdoter og store skatkammer af sange, er en helt speciel oplevelse i dansk musik. Nostalgi og poesi på en og samme tid. Det er ikke bare en glad, men også en eftertænksom aften, hvor man som publikum kommer hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, som alle kan synge med på.

Der sælges allerede nu billetter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.