Sebastian til Brønderslev

Sebastian giver koncert i Brønderslev

Sebastian giver fredag 5. april koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole. Arkivfoto

Sebastian giver fredag 5. april koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole. Arkivfoto

Sebastian ”Trubadurens Øjeblik” - solo. Det er titlen på Sebastians turné, der fredag 5. april rammer Brønderslev. Sebastian giver koncert på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Sebastian en af vores betydeligste kunstnere, drager på turne i april.

- Hans store fanskare har noget at se frem til, når troubadouren spiller og synger sine skønne gamle og nye sange, lover formand for den arrangerende forening, Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole.

- Sebastian tager på sin første solo-turné siden udgivelsen af ”I Danmark er jeg født”. En cd, der beviser med al tydelighed, at et af Danmarks største musik-ikoner, stadig er på højden af sin formåen.

- En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum! Og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

- Samtidig er han opmærksom på den store aldersspredning til koncerterne, så der kommer også noget for børnene eller de barnlige sjæle. De udødelige sange bliver serveret med et fintfølende guitarspil, der er i særklasse, og anekdoterne med en underfundig humor, som ikke er til at tage fejl af. Poesien får for alvor vinger, når Sebastian indtager scenen og synger sangene med sin melankolske stemme, der har sin helt egen klang. Stemningen til koncerterne er helt speciel, idet Sebastian udfordrer og samtidig tryllebinder sit publikum på en måde, som er uden sidestykke i dansk musik. Han forener generationer med sangene, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Der sælges allerede nu billetter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.