Cykelsport

Seje bjergryttere ved Slettestrand

Nogle af landets bedste mountainbikeryttere konkurrerer om DM-medaljer

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev kørt i mange aldersgrupper. Foto: Martel Andersen

SLETTESTRAND:Den smukke natur ved Slettestrand danner for anden gang på få år rammen om DM i mountainbike på den lange distance. Lørdag blev arrangementet skudt i gang ved Feriecenter Slettestrand, og små og store ryttere fra hele landet er kommet til det nordjyske for at køre om kap.

Det er først søndag formiddag, at de bedste mænd og kvinder kører om officielle DM-medaljer på en 26 km lang og krævende rundstrækning, der byder på hele 390 højdemeter. For de øvrige klasser - lige fra U9 drenge og piger til mænd, som har passeret 50 år, er der tale om et landsmesterskab.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst