Seks børnehaver får mad fra Fru Hansen

De fleste kommunale børnehaver sagde nej tak til fælles frokostordning

Med seks institutioners tilslutning til madordningen er Aalborg kommet i selskab med blandt andre Rebild og Hjørring, der begge ligeledes har entreret med Fru Hansens Kæder. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Med seks institutioners tilslutning til madordningen er Aalborg kommet i selskab med blandt andre Rebild og Hjørring, der begge ligeledes har entreret med Fru Hansens Kæder. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Seks ud af cirka 110 kommunale daginstitutioner har sagt ja tak til fra 1. august næste år at få frokosten leveret af Valby-firmaet Fru Hansens Kælder.

De seks institutioner er Børnehaven Aagaarden i centrum af Aalborg, de to integrerede institutioner Provstejorden og Danalien og som tidligere nævnt børnehaverne Strandparken i Nørresundby, Spilloppen og Kolloparken, begge Frejlev.

For Provstejorden og Danalien gælder frokostordningen de tre til fem-årige.

Teamleder hos familie- og beskæftigelsesforvaltningen, Jesper Jensen, har tidligere overfor NORDJYSKE vurderet, at fem-otte institutioner ville vælge den kollektive løsning.

At resultatet blev i den lave ende, tilskriver han flere forhold.

- Prisen spiller uden tvivl en rolle. Der er nogle, der finder det for dyrt, siger han med henvisning til forældrebetalingen på 470 kroner om måneden per barn.

Et brud på vante rutiner

Et andet forhold handler om brud på vante rutiner.

- Måske er der tale om, at frokosten vil komme til at fylde mere i institutionens hverdag. Det kræver, at alle gerne vil det, ikke blot forældrene, men også personalet, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.