Seks mio. kr. for nyt forsamlingshus

Der har været holdt licitation på ombygningen af Frøstrup Kro.

Der har netop været holdt licitation op ombygbningen af Frøstrup Kro til aktivitetsceter og samlingssted for Frøstrups borgere.
Arkivfoto: Diana Holm

Der har netop været holdt licitation op ombygbningen af Frøstrup Kro til aktivitetsceter og samlingssted for Frøstrups borgere. Arkivfoto: Diana Holm

I torsdags blev der afholdt licitation på ombygningen af Frøstrup Kro, der skal være det nye aktivitetscenter og samlingssted for borgerne. Morten Thomsen fra foreningen Hannik oplyser, at der sammenlagt var 1,5 millioner kroner i forskel på de billigste tilbud og de dyreste. De billigste (afrundet beløb) var: Thyholm Murer for råhusentreprisen (378.000 kroner), Peter Murers Byggefirma for murerentreprisen (1,4 mio. kr.), Granly Tømrer og Snedkerforretning for tømrerentreprisen (2,7 mio. kr.), Handest VVS for VVS-entreprisen (389.000 kroner), Handest VVS for blikkenslagerentreprisen (498.000 kroner), Frøstrup El-center for el-entreprisen (613.000 kroner) og malermester Solveig Kirk for malerentreprisen (298.000 kroner). Samlet set blev tilbuddet 6,3 mio. kr, og det er lige i overkanten for Hannik. - Desværre er der ikke så mange penge i kassen. Vi skal ud og finde cirka 1,5 millioner mere. I første omgang beskæres projektet, således at budgettet stemmer. Så må vi siden se, hvor meget vi kan skrabe sammen, siger Morten Thomsen. Hannik holder i øvrigt generalforsamling tirsdag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.