Seks roere til VM

Hadsund Roklub har atter en gang roere med helt fremme

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fra venstre Mette Noll, Sara Nissen, Trine Toft, Iben Østergaard og Bag dem træner Michael Blomstrand (U23 VM dobbeltfirer). Privatfoto

HADSUND:Hadsund Roklub har atter en gang bevist, at den er en sand talentfabrik, når det gælder om at udklække roere til store internationale begivenheder.

Det blev der sat en tyk streg under, da klubben fra fjordbyen i forlængelse af regattaen i Luzern i Schweiz fik udtaget yderligere fem roere til de forestående verdensmesterskaber dels for juniorer og dels for seniorer.

I forvejen havde Peter Munk fået vished for sin kandidatur, men de sidste fem VM-billetter kom altså i hus, da roerne imponerede i sæsonens 3. World Cup ved regattaen i Luzern, som havde deltagelse af en meget stor del af verdenseliten.

I dobbeltfirer letvægt hos seniorerne var det brødrene Jens og Christian Noll Nielsen, der repræsenterede Hadsund Roklub.

De kom dog i mål på en særdeles flot andenplads, og indsatsen havde været så overbevisende, at roforbundet kvitterede med en udtagelse til seniorernes A VM i Sydkorea senere på sæsonen.

I kvindernes dobbeltfirer letvægt kom yderligere to hadsundroere gennem nåleøjet til U23 VM. Trine Toft Andersen og Mette Noll Nielsen, der ror sammen med Iben Østergaard (Bagsværd) og Sara Nissen (Aalborg) er udtaget til at repræsentere Danmark ved U23 VM i østrigske Linz sidst i juli. Holdet trænes af Michael Blomstrand ligeledes Hadsund Roklub.

Lennart Vestergaard måtte i weekenden gennem en udmagrende test og udvælgelsesproces, før pladsen på den danske junior otter til VM i Litauen midt i august var sikret

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.