Mylund

Selfie med Jesus på Herrens Mark

Unge indtog Mylund Kirke

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bibeltekst blev omsat til dramastykke.

MYLUND:- Må jeg godt være med igen næste år?" Sådan spurgte en ung fyr, søndag aften, da han skulle hjem efter en weekend ude på Herrens Mark. Lørdag og søndag flyttede godt 20 unge og en håndfuld ledere ind og slog lejr i Mylund Kirke.

Det er Brønderslev Provstis ungegruppe, som for femte gang laver gudstjeneste for og med unge. For tredje gang foregik forberedelserne som en weekendlejr i Mylund Kirke og det er et koncept, som giver de unge en helt særlig oplevelse, hvor de i fællesskab udfordrer sig selv og flytter på deres egne grænser med at spille drama og musik og stille sig op foran en fyldt kirke og synge med i koret. I fællesskab fortolkede de lejrens tema og omsatte en konkret bibeltekst til hverdagsliv i et dramastykke. Her var der stor åbenhed og de unge var kvikke og skarpe til at tolke bibelteksten til ungdomsliv anno 2016.

Sebastian, 14 år, fra Brønderslev siger:

- Det har været rigtig sjovt, jeg har lavet drama, det er fedt at være sammen, og vi har hygget os med at spise pizza og se film.

Lørdag aften var der natløb, hvor der skulle smugles julepynt og aftenen sluttede med natkassefilm. De unge syntes det var sjovt (og lidt koldt) at rulle soveposen ud mellem kirkebænkene! Og det var skægt at blive vækket af kirkeklokkerne søndag morgen kl. 8.00 for at kravle ud af soveposerne til rundstykker og morgenjuice i våbenhuset.

Weekenden sluttede med to velbesøgte gudstjenester, hvor der blev talt til alle sanser bl.a. med fodvaskning og mulighed for at tage en selfie med et billede af Jesus. Bl.a. deltog tre busfulde konfirmander fra Brønderslev og Thise-Stenum i gudstjenesten. De sluttede turen til Mylund af med at spise sammen, før de drog hjem gennem den regnmørke søndag aften.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.