Sen scoring gav et enkelt point

Team Vesthimmerland spillede uafgjort mod HIK på udebane

Magnus Saugstrup, der er udlejet til Team Vesthimmerland fra Aalborg Håndbold, scorede fem gange, da nordjyderne fik 28-28 på udebane mod HIK. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Magnus Saugstrup, der er udlejet til Team Vesthimmerland fra Aalborg Håndbold, scorede fem gange, da nordjyderne fik 28-28 på udebane mod HIK. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

GENTOFTE:Håndboldherrerne fra Team Vesthimmerland fortsatte lørdag den ubesejrede stime under cheftræner Kristian Pedersen, da nordjyderne fik et enkelt point med fra udekampen mod HIK, der sluttede 28-28.

- Hvis man skal være helt ærlig, så synes jeg egentlig, at et uafgjort resultat var fair. Vi kunne have lukket kampen, da vi var foran med 26-24, men HIK førte alligevel med en enkelt til sidst. Vi fik dog udlignet, så det var okay, sagde stregspiller Magnus Saugstrup efter kampen.

Det var fjerde gang i træk, at nordjyderne kunne forlade en kamp i 1. division med point i bagagen, og Team Vesthimmerland er dermed kravlet op over nedrykningsstregen med et enkelt point mere end Ajax København.

- Jeg synes egentlig, at vi står i en fin situation. Vi er kommet op over stregen i forhold til det direkte nedspil, og der venter nogle meget vigtige kampe i den næste periode. Jeg tror, vi har gode chancer for at blive oppe, sagde Magnus Saugstrup, der glæder sig over holdets nuværende form.

- Lige p.t. er der godt humør, fordi vi har vundet nogle kampe. Det er vigtigt at bevare den selvtillid og holde humøret højt, sagde stregspilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.