Sexkrænkersag udsat

Dommer ville ikke dømme om seksuelt misbrug på baggrund af et ”måske”

En sigtet skal kunne huske sine gerninger, hvis man i Danmark skal dømmes for dem. Ellers skal der beviser på bordet.Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

En sigtet skal kunne huske sine gerninger, hvis man i Danmark skal dømmes for dem. Ellers skal der beviser på bordet.Arkivfoto Foto: Torben Hansen

THY-HANNÆS:En retssag lagt an som tilståelsessag med misbrug af to eller tre piger omkring 10-12 år, blev stoppet og skal nu gennemføres som domsmandssag.

Den sigtede 40-årige mand kunne godt erkende de meste, men i de mere juridisk tekniske detaljer, som betyder enten den ene paragraf eller den anden, kunne han trods vilje til det ikke huske præcist.

”Jeg vil da ikke afvise det”, sagde han, men det var for dommeren ikke nok og derfor blev sagen stoppet og skal nu gennemføres som en domsmandssag med afspilning af videoafhøringerne af de tre piger og andre vidner.

Sagen handler om et seksuelt misbrug uden direkte samleje af en steddatter, hendes veninde og en niece fra slutningen af 2010 til december 2012.

Hvornår sagen kommer for retten igen er uvist, men sandsynligvis i løbet af et par måneder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.