Sexovergreb i børnehave anmeldt

Forældre kaldt til orienteringsmøde

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

LØGSTØR:Fredag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om sexovergreb begået mod et barn i en børnehave i området ved Løgstør.

Det bekræfter politikommissær Lars Nørskov Jørgensen, Nordjyllands Politi, overfor nordjyske.dk.

- Vi efterforsker nu sagen for at finde ud af, om der er begået noget strafbart. Mere kan jeg ikke sige om anmeldelsen, oplyser Lars Nørskov Jørgensen.

Ingen anholdelse

Han afviser rygter om, at politiet allerede skulle have foretaget en anholdelse.

Mistanken om overgreb retter sig mod en mand med tilknytning til børnehaven, mens en anden mand også med tilknytning til børnehaven er under mistanke for at have dækket over sexovergrebet.

Møde for forældre

Chef for børne- og skoleforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune, Elsemarie Lauvring, oplyser, at kommunen tirsdag aften indkalder alle forældre til et møde om sagen.

- Det flyver rundt med oplysninger i det lille lokalsamfund, og forældrene har brug for noget at forholde sig til hurtigt fra officielt hold. Vi skal have manet myter og forkerte oplysninger til jorden omgående, så forældrene ved hvad de har at forholde sig til, siger Elsemarie Lauvring til NORDJYSKE Medier tirsdag.

Hun understreger, at personalet har gjort det helt rigtige og har fulgt de retningslinjer, som kommunen har udstukket for sådanne sager.

- Børnehaven har hurtigt overgivet sagen om overgrebet til forvaltningen, og den er omgående blevet sendt videre til politiet, siger Elsemarie Lauvring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.