Anne har en passion for træer - hun lever af sine grønne fingre

Grøn virksomhed rykker til Hobro

Anne Rauch, som er indehaver af Greenbutton, har tidligere ejet en planteskole og har en særlig passion for træer. Privatfoto

Anne Rauch, som er indehaver af Greenbutton, har tidligere ejet en planteskole og har en særlig passion for træer. Privatfoto

Hvis man ikke selv har grønne fingre, er der snart hjælp at hente i Hobro.

Virksomheden Greenbotton rykker nemlig til byen inden længe. Firmaet arbejder med grønne områder, og de løser opgaver lige fra parkdesign til kontorbeplantning for både store og små kunder.

Firmaet kan hjælpe med alle trin i gennem en proces, da de har ekspertise i design, anlægning, vedligholdelse og rådgivning. Tidligere har Greenbutton blandt andet løst opgaver for boligforeninger, kirker og kommuner.

Samtidig med at der er fokus på æstetik, har virksomheden også opmærksomhed på biodiversitet og har således specialiseret sig i designe grønne områder, hvor insekter og andre dyr har gode leveforhold.

Greenbutton er grundlagt og ejet af Anne Rauch, som har mange års erfaring som gartner og en efteruddannelse som jordbrugsteknolog bag sig.

Virksomheden har tidligere ligget i Aalestrup, men nu er teltpælene altså rykket op. I Hobro kommer Greenbutton til at have adresse på Klejtrupvej 10.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.