Dencker Deluxe åbnede fredag i større lokaler

Betina Dencker og hendes ansatte er flyttet fra 240 kvm til 700 kvm i den tidligere brugs på Fåruphusevej

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:Firmaet Dencker Deluxe er efterhånden kendt over det ganske land - både for sine kvaliteter og for sit farverige tøj- og skosortiment. Indehaver Betina Dencker har haft med tøj og mode at gøre i over 35 år, så hun har stor erfaring.

For 10 år siden startede Betina Dencker et hobbyprojekt med tøj og sko, og det er i dag en stærk og levedygtig forretning, hvor der også er tilhørende webshop.

De seneste 10 år har forretningen været hjemmehørende i Havnegade 5 i Nykøbing, men man var ved at komme i pladsmangel, og da der bød sig en mulighed at købe bygningen på Fåruphusevej 1 i Nykøbing, slog hun og hendes mand til. I bygningen har der været Dagli’ Brugsen for år tilbage, men den har stået tom i flere år.

Bettina Dencker fortæller, at hun kommer fra omkring 240 kvadratmeter til 700 kvadratmeter:

- Så det er virkelig noget, der kan mærkes. Der er blevet meget mere plads til at brede tingene ud. Og så optager websoppen også optager meget plads lagermæssigt. Der er et pakkeri, og hvor man hver dag i gennemsnit pakker 62 ordrer til webshoppen og den fysiske butik, fortæller hun.

Det var meningen, at åbningen skulle have været 27.-28. marts, men på grund af coronapandemien turde Betina Dencker ikke gøre det, for hun var bange for, at det ville blive umulig at styre afstand mellem kunderne, eller hvis der blev overfyldt:

- Vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden. Den tager vi alvorlig, siger hun og fortsætter:

- Det var jo meningen, at både kunder, leverandører, venner, familie, ja, alle skulle være velkomne til bobler, pindemadder, kage, fadøl, give-aways, blomster, musik og ikke mindst knaldgode tilbud, krammere og kærlighed ad libitum. Men det lod sig desværre ikke gøre på grund af den trælse situation, hele landet står i for tiden.

Men festen er ikke glemt, men finder sted på et senere tidspunkt, lover hun.

Bettina Dencker fortæller, at hun to gange om ugen sender et nyhedsbrev ud til knap 8000 kunder, og at 14.000 følger butikken på facebook:

- Vores dejlige og meget trofaste kunder, såvel i webshoppen som i den fysiske butik, skal fortsat kunne finde de nyeste, fedeste og mest farverige styles i butikken, og hver enkelt kunde skal opleve positiv service, godt humør, ja, et frikvarter, når han eller hun besøger os, siger Bettina Dencker.

Der er seks ansatte i butikken plus skolepiger, som hun kan trække på, bl.a. når der pakkes i webshoppen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.