Gadgets sælger: - Det er fedt at være first mover

DinGadget i Brovst har ramt et hul i markedet. Det giver klingende mønt i kassen

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vi har en helt fantastisk vækst. Faktisk er vi vokset med flere hundrede procent på blot få år.

Max Meincke Johansen, der er indehaver af DinGadget på Kirkegade 3 i Brovst har svært ved at få armene ned. Max Johansen havde i længere tid gået og leget med tanken om at etablere en webshop med alle mulige gadgets.

- Jeg tænkte da bare, at det kunne være sjovt med en webshop med det. Og nu er det altså vokset så meget, at vi slet ikke kan være her. Det er helt vildt sindsygt, siger Max Johansen, som i en længere årrække har været selvstændig med firmaet Prodamp. Han har haft flere butikker forskellige steder i det nordjyske, men de er alle solgt fra på nær den i Brovst.

- Det primære er nu DinGadget, og hvor vi 1. november åbnede en fysisk forretning. Vi har stadig Prodamp her i Brovst, men det er som shop-in-shop, hvor vi ikke har udstilling, siger Max Johansen, der etablerede den fysiske forretning DinGadget, da flere kunder efterspurgte muligheden for at se nærmere på de finurlige lamper - eller hvad det nu ellers kunne være, man var blevet forelsket i.

Dimser er fremtiden

- DinGadget er blevet min fremtid, siger Max Johansen, der glæder sig over, at hans nyeste koncept kaster så meget af sig, at der er mere end nok arbejde til de samlet set ti folk på lønningslisten, og at pladsen på de 1000 kvadratmeter på hjørnet af Kirkegade og Østergade foruden yderligere 500 kvadratmeter andetsteds i byen nu faktisk er for lidt.

- Vi kan slet ikke være her. Det er helt sindsygt. Men vi giver den også maks gas, siger Max Johansen og fortsætter:

- I julen 2020 havde vi en stor vækst. Men det fortsætter i år med en fordobling - og det er på trods af, at alt er åbent. Det er altså helt vildt det her, siger han.

DinGadget har alt lige fra pottetrænings-gadgets - med musik i - til elløbehjul, kopper, højtalere, julestrømper, lamper og havespil. Max Johansen er specielt begejstret for månelampen - den er for fed - og firmaets nyindkøbte trøje med logo fra Thorupstrand.

- Den er da for sej, siger Max Johansen.

Langt fra storbyerne

Årsagen til succesen er, at Max Johansen har fundet et hul i markedet og selv importerer forretningens varer. Dernæst er det en fordel at drive sin forretning langt fra storbyerne.

- Vi importerer selv, og vi har ingen problemer med at få varer nok. De kommer hjem fra Fjernøsten, og mit lager er fyldt op. Det gør også, at vi kan levere med det samme. Og her er Postnord en rigtig god samarbejdspartner, siger Max Johansen og fortsætter:

- Alle har også så travlt med, at man skal placere sin forretning i storbyerne. Nej. Det er en fordel at ligge her. Det er så nemt med logistikken, og man kan skaffe sig nogle fine bygninger til færre penge her, så huslejen er lav, siger Max Meincke Johansen, der er født og opvokset i Brovst, så han kan heller ikke forestille sig, at virksomheden skulle ligge noget som helst andet sted end i den gamle Aldi-forretning midt i Brovst.

- Får man fingre i en tidligere dagligvareforretning, så er der også rampe til lastbilerne, og det er altså ret smart, siger han.

Det, som DinGadget sælger mest af lige i øjeblikket, er LED-lysbånd, candyflosmaskiner, stormglas (en form for vejrstation, red.), 3D-lamper, automatiske kortblandere og hel del andre ting, man ikke troede eksisterede... Og det hele går som varmt brød.

- Det er bare fedt, at være first mover, slutter Max Meincke Johansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.