Jesperhus lukker ned resten af året

Jesperhus Feriepark har besluttet at lukke ned resten af 2020 som følge af den seneste udvikling omkring covid-19.

Jesperhus Feriepark på Mors har besluttet at lukke ned resten af 2020 som følge af den seneste udvikling omkring covid-19. Arkivfoto

Jesperhus Feriepark på Mors har besluttet at lukke ned resten af 2020 som følge af den seneste udvikling omkring covid-19. Arkivfoto

NYKØBING:Jesperhus Feriepark har besluttet at lukke ned resten af 2020 som følge af den seneste udvikling omkring covid-19.

- Vi har besluttet, at vi aflyser alle ophold i feriecentret resten af året som følge af den seneste udvikling omkring covid-19 i Danmark og de restriktioner, der indføres fra morgen. Vi refunderer samtlige familier deres ophold, siger direktør Peter Overgaard, Jesperhus.

Jesperhus er godt klar over, at mange børn har glædet sig til at se den julepyntede park og ikke mindst at deltage i de mange juleaktiviteter.

- Til gengæld kan børnene se vores nye julekalender ”Dinos første jul” gratis på vores YouTube kanal og den er allerede en kæmpesucces. 80.000 børn i hele Danmark har modtaget en julegave med en Jesperhus-nissehue og en lågekalender, som dag for dag afslører lidt af handlingen i ”Dinos første jul. Der er udarbejdet et gratis opgavehæfte til ”Dinos første jul” med 24 sjove opgaver - én til hver dag i december, fortæller Peter Overgaard.

Opgavesiderne tager afsæt i dagens afsnit og åbner op for en samtale mellem barn og voksen om de valg figurerne træffer.

Opgavehæftet kan hentes til download på Jesperhus’ Facebook-side.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.