Shrpa brølede højest

Aalborgensisk reklamebureau løb med næsten halvdelen af priserne

Birgitte Bové
Reklamebureauet Shrpa måtte på podiet i alt syv gange. I to af tilfældene med bidrag produceret for Aalborg Lufthavn. Ved mikrofonen er det Rikke Mølgaard, salgs- og marketingdirektør for Aalborg Lufthavn. Foto: Martin Damgård
Reklamebranchen 31. august 2013 14:25

NORDJYLLAND: Temaet var til at få øje på, da reklame- og marketingsbranchen fredag fejrede egne præstationer med en stor prisuddeling i Aalborg Kongres- og kulturcenter. Den røde løber var en løvetunge, og indgangen til festen gik via en sulten løvemund kreeret af elever fra Media College Aalborg.

I Europahallen blev de 248 deltagere mødt med musik fra Disneys Løvernes Konge, og en hel løveflok bestående af dygtige dansere sørgede for at fastholde temaet aftenen igennem.

Den gik med at uddele priser fordelt på 17 kategorier. Eller rettere 16, for i kategorien Sociale Medier havde juryen ikke kunnet finde værdige modtagere.

Shrpa syvdobbelt vinder

Over 40 virksomheder havde sendt tilsammen 159 bidrag ind. Ud af dem løb otte virksomheder med alle priserne. Ikke mindst reklamebureauet Shrpa, der modtog hele 7 af de 16 priser.

- Nogle sendte mange bidrag ind og blev behørigt honoreret. Andre fik ikke så meget ud af at deltage, som de måske havde håbet. Andre igen fik priser for alt, hvad de sendte ind, beretter sekretariatschef Anita Møller fra Erhverv Norddanmark, der har taget initiativ til prisuddelingen.

Sekretariatschefen vurderer, at fordelingen af vinderne viser bredden i den nordjyske kreative verden, da der var priser både til de største bureauer, til enmandsbutikkerne og i et par tilfælde til virksomheder, som selv havde frembragt løsningerne.

Til næste år er Erhverv Norddanmark klar til for anden gang at arrangere Årets Brøl.

Nyt brøl i 2014

- Vi har undervejs i forløbet haft meget stor praktisk støtte fra en række af vores medlemmer. Ud fra det og fra de tilkendegivelser, som vi allerede har fået, er vi ikke bange for at kaste os ud i en ny udgave af arrangementet, så det begynder vi at arbejde med nu, fortæller Anita Møller.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...