Brandstiftelser

Sigtet for brande i Aalborg Øst

En mand fra lokalområdet blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger

En 47-årig mand blev fredag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for brandstiftelse i Aalborg Øst. Arkivfoto: Torben Hansen

En 47-årig mand blev fredag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for brandstiftelse i Aalborg Øst. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:En 47-årig mand fra det østlige Aalborg blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for ildspåsættelse.

Manden skal desuden mentalundersøges.

Den 47-årige er sigtet for at stå bag i alt tre brande, der alle er sket i Aalborg Øst. Brandene gik ud over et opbevaringsrum og to containere, og er dermed kun en del af de mange brande, der den seneste tid har hærget specielt containere i området omkring Saltumvej, Skallerupvej og Blåkildevej.

Efterforsker stadig

Anklager Peter Rask fra Nordjyllands Politi vil på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvorvidt den 47-årige også er mistænkt i nogle af de andre ildspåsættelser.

- Vi efterforsker stadig de øvrige brande, men på nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige noget om, at manden også står bag de øvrige brande, siger Peter Rask.

Den 47-årige, der i grundlovsforhøret fredag eftermiddag erkendte at stå bag de tre brande, er varetægtsfængslet frem til 7. juni.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.