Sjette sejr til Hot Shots

For Hot Shots blev det sjette sejr i træk. Arkivfoto

For Hot Shots blev det sjette sejr i træk. Arkivfoto

Med sejr nummer seks på stribe lykkedes det BFC Brønderslev Hot Shots, ude mod Sunds Seahawks, at få de sidste tre point i hus, i sæsonens grundspil.

Det betyder, at holdet ender som nummer tre med samme antal point som nr. 2, Rødovre FC, men med et indbydes dårligere resultat.

Kampen Lørdag mod Sunds Seahawks var afgørende for hvad placering de to hold ville få i grundspillet, en sejr til hjemmeholdet ville betyde at de ville blive nummer to og en sejr til Brønderslev-mandskabet ville betyde at de ville blive nummer tre. Begge hold ville - ved et nederlag - rykke ned på fjerdepladsen.

- Det betød at der var meget at kæmpe for, for begge hold, og fra starten af kampen, prøvede begge hold også at kontrollere kampen, og være på plads når modstanderen angreb, alligevel lykkedes det Andreas Glad at bringe udeholdet på 0-1 allerede efter 3. minutters spil, men da holdet kort efter blev ramt af en udvisning scorede hjemmeholdet, i power play, til stillingen 1-1, fortæller formand for Hot Shots, Jeppe Bisgaard.

Brønderslev mandskabet fortsatte med at kæmpe, og spille rigtigt fornuftigt floorball, det gav resultat efter 13 minutter af 1. periode, hvor Adam Pudich scorede til 1-2.

- I hele 2. periode fortsatte stillingskrigen, og det lykkedes ingen af holdene at få bolden over målstregen, trods adskillige gode forsøg, og chancer, men et par velspillende målmænd, i Brønderslev målet Anders Kjær, bakket op af et godt kæmpende forsvar, forhindrede scoringer i hele perioden så stillingen ved 2. periodes afslutning stadigvæk var 1-2.

- 3. periode var der spillet under 1. min. da Andreas Glad, assisteret af Niklas Knøsen, igen var på pletten og bragte BFC Vendsyssel Hot Shots i front med 1-3, den stilling holdt til 10 min. før tid, hvor hjemmeholdet fik scoret til stillingen 2-3, de sidste 10 minutter af kampen blev en tæt affære, med gode chancer til begge hold, men de to hold havde fået stabiliseret deres forsvar, og selv om Sunds Seahawks pressede på de sidste 3 minutter af kampen, lykkedes det Brønderslev mandskabet at få den vigtige sejr med hjem, fortæller Jeppe Bisgaard.

Nu venter der nogle spændende kvartfinale kampe med start i Brønderslev Hallerne Lørdag og søndag. Løkken klokken 14 og søndag klokken 17.

Kvartfinalerne spiller bedst af fem kampe. Men hvem modstanderen bliver afgøres først senest. De fire højest placerede hold i slutspillet skal indsende deres ønsker, i prioriteret rækkefølge, og for BFC Vendsyssel Hot Shots, der vælger som nummer 3. Det er: Frederikshavn Blackhawks, Hvidovre Attack, Skanderborg Killerbies og Copenhagen FC.

Dagens point høst i Sunds: Mål+assist: Andreas Glad 2+0, Adam Pudich 1+1, Niklas Knøsen 0+1, Niklas Juul 0+1.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.