Sjørring

Sjørringpiger vandt guld ved DM

Voltigeringsholdet fra Sjørring Rideklub vandt som gruppe i seniorklassen

Voltigeringsholdet fra Sjørring Rideklub vandt guld ved DM i weekenden. Arkivfoto: Anne Mette Welling

Voltigeringsholdet fra Sjørring Rideklub vandt guld ved DM i weekenden. Arkivfoto: Anne Mette Welling

SJØRRING:Voltigeringsholdet fra Sjørring Rideklub vandt i weekenden guldmedalje ved danmarksmesterskaberne i voltigering, som blev afviklet i Tørring.

Ved stævnet var der både individuelle og gruppekonkurrencer i flere aldersgrupper. Sjørring Rideklub vandt mesterskabet for grupper i seniorklassen. Pigerne på holdet er i alderen 14 til 19 år.

Holdet havde på forhånd trænet hårdt i håb om en topplacering. Holdet vandt junior DM sidste år.

Voltigering er akrobatik på ryggen af en galoperende hest. Holdet, der består af seks piger, deles således om én hest, Boston. Pia Sørensen er longefører. Hun fortæller om weekendens konkurrencer:

- Det gik rigtig godt. Holdet tog føringen allerede efter første runde, som var obligatoriske øvelser, og de avancerede yderligere efter en meget sikker og flot runde lørdag aften med deres tema ”rock versus classic”. Der var en stemning, så taget løftede sig.

Pia Sørensen fortsætter:

- I søndagens frie program var der lidt mere usikkerhed, men guldet var sikret foran Billund Rideklub på 2. pladsen og Møllebakkens Rideklub på 3. pladsen.

Ud over Pia Sørensen består holdet af Laura Gothe, Lea Agesen, Maria Sørensen, Signe Futtrup, Nanna Trab Christensen og Ida Trab Christensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst