Sjove aktiviteter i naturen hitter - også om natten

Naturvejleder Karin Winther finder hele tiden på nye aktiviteter i den vesthimmerlandske natur, og folk strømmer til for at få guidede oplevelser

Har man fundet en refleks, skal man bruge lygten for at finde den næste, og der kan godt være mørkt, rigtig mørkt derude.

Foto: Grete Dahl

Har man fundet en refleks, skal man bruge lygten for at finde den næste, og der kan godt være mørkt, rigtig mørkt derude. Foto: Grete Dahl

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

VESTHIMMERLAND:Når naturvejlederne Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune og kollega Lars Wachmann fra Naturstyrelsen inviterer til skovtur midt om natten, så myldrer det ind med mennesker.

Eksempelvis dukkede der 95 børn og voksne op til et troldearrangement i Uhrehøje Plantage midt i X-Faktor tv-primetime, og der var næsten lige så mange med på jagt efter ”nattens øjne” i Jenle Plantage.

Karin Winther fik for to år siden den ide at markere ruter i skove og plantager med små reflekser, så man i mørke kan finde vej med lommelygte i Jenle/Søttrup Plantage som bare en enkelt strå i den vifte af sjove og anderledes aktiviteter, hun har sat i værk i den vesthimmerlandske natur.

Se mere på www.naturekspeditionen.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.