Skagbo jysk mester for hold i bordtennis

Dertil kommer en eliteturnering i Skagen

Mathias Sørensen til venstre, Anton Warming i midten og Rasmus Schøn til højre.  Privatfoto

Mathias Sørensen til venstre, Anton Warming i midten og Rasmus Schøn til højre. Privatfoto

SKAGEN:Lørdag 9. marts var Mathias Sørensen fra Skagen Bordtennis Klub til finalestævne i Hadsten, hvor det jyske mesterskab for hold skulle spilles.

Mathias Sørensen har i år spillet for et hold i Aalborg, hvor han har spillet sammen med Rasmus Schøn og Anton Warming fra Aalborgklubben Tateni.

Holdet havde vundet alle sine kampe i de indledende runder, som blev spillet i januar og februar. I semifinalen mødte de Viby, som de besejrede sikkert 8-1. Derefter ventede Søften i finalen.

Holdet havde vundet to gange over netop Søften i de indledende runder, så optimismen var intakt før finalen. Den blev da også vundet sikkert 9-0, og dermed kan holdet kalde sig jyske mestre i yngre drenge i Jylland serie A.

Eliteturnering i Skagen

Toppen af Danmarks bordtennisungdom mødes den 16.-17. marts til årets top 12 i Skagen Sportscenter. De tolv bedste spillere i bedste kategori mødes alle mod alle i weekenden i en af de hårdeste turneringer, der findes.

Det er første gang Skagen er vært for en eliteturnering i bordtennis. For et par år siden var Frederikshavn værter for Danish Open i bordtennis, men siden har der ikke været topbordtennis i det nordjyske.

- Vi har glædet os til at være værter for Danmarks bedste ungdomsspillere ved denne prestigefyldte turnering, og vi er stolte over, at Dansk Bordtennis Union har valgt at placere Top 12 i Skagen, siger Dorte Jensen, formand for Skagen Bordtennis Klub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.