Skagbo jysk mester for hold i bordtennis

Dertil kommer en eliteturnering i Skagen

Mathias Sørensen til venstre, Anton Warming i midten og Rasmus Schøn til højre.  Privatfoto

Mathias Sørensen til venstre, Anton Warming i midten og Rasmus Schøn til højre. Privatfoto

SKAGEN:Lørdag 9. marts var Mathias Sørensen fra Skagen Bordtennis Klub til finalestævne i Hadsten, hvor det jyske mesterskab for hold skulle spilles.

Mathias Sørensen har i år spillet for et hold i Aalborg, hvor han har spillet sammen med Rasmus Schøn og Anton Warming fra Aalborgklubben Tateni.

Holdet havde vundet alle sine kampe i de indledende runder, som blev spillet i januar og februar. I semifinalen mødte de Viby, som de besejrede sikkert 8-1. Derefter ventede Søften i finalen.

Holdet havde vundet to gange over netop Søften i de indledende runder, så optimismen var intakt før finalen. Den blev da også vundet sikkert 9-0, og dermed kan holdet kalde sig jyske mestre i yngre drenge i Jylland serie A.

Eliteturnering i Skagen

Toppen af Danmarks bordtennisungdom mødes den 16.-17. marts til årets top 12 i Skagen Sportscenter. De tolv bedste spillere i bedste kategori mødes alle mod alle i weekenden i en af de hårdeste turneringer, der findes.

Det er første gang Skagen er vært for en eliteturnering i bordtennis. For et par år siden var Frederikshavn værter for Danish Open i bordtennis, men siden har der ikke været topbordtennis i det nordjyske.

- Vi har glædet os til at være værter for Danmarks bedste ungdomsspillere ved denne prestigefyldte turnering, og vi er stolte over, at Dansk Bordtennis Union har valgt at placere Top 12 i Skagen, siger Dorte Jensen, formand for Skagen Bordtennis Klub.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.