Skagen IK må en tur ned i serie 1

Skagboerne tabte 6-0 til IF Skjold Sæby og må forlade Jyllandsserien

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Skagen IK må en tur ned i fodboldens serie 1.

Det står klart, efter at skagboerne tabte med hele 6-0 i lokalslaget ude mod IF Skjold Sæby, der allerede efter første halvleg havde sikret sig et forspring på 3-0.
Patrick Nødgaard, Paw Vernhøj og Daniel Overlade stod for målene før pausen, mens Patrick Nødgaard for anden gang samt Dennis Poulsen og Jens Lorenzen på straffespark sørgede for tenniscifrene.

Materialet for tyndt

- I forårssæsonen har vores materiale til et hold i Jyllandsserien ikke været godt nok, men jeg vil rose truppen for at kæmpe trods masser af modgang i foråret, siger Skagens cheftræner Jesper Nielsen.

- I opgøret i Sæby var de klart bedst, men et slutfacit på 6-3 eller 7-4 havde givet et mere korrekt billede af forløbet, for vi havde også mange chancer men var ikke skarpe nok.

Jesper Nielsen stopper

Skagen-træneren har for længst givet en melding om, at han nu stopper med førsteholdet.

- I stedet skal jeg træne klubbens U 19 hold, hvor vi skal forsøge at finde kommende emner til førsteholdet, så vi igen kan få Skagen IK op i Jyllandsserien, siger Jesper Nielsen.
Skjold Sæby slutter på fjerdepladsen i foråret og er dermed klar til efterårets nye Jyllandsserie, der byder på lokalopgør mod Hjørring IF og Frederikshavn fI.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.