Kerteminde

Skagen vil have Hornbæk i havet

Med næsten 400 friske badere i havet kunne Skagen sende udfordringen fra Kerteminde videre

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

372 friske badegæster tog udfordringen fra Kerteminde op torsdag morgen og sprang i bølgen blå ved Sønderstrand.Privatfoto: Maria Groes Eldh

SKAGEN:Torsdag morgen var der 372 friske vandhunde fra hele Frederikshavn Kommune, der hoppede i havet ved Sønderstrand ført an af borgmester Birgit Hansen.

Og hermed kunne Skagen give stafetten videre til Hornbæk, der skal hoppe i havet inden for syv dage.

Sidste fredag udfordrede Kerteminde nemlig Skagen til at hoppe i havet inden for syv dage. Ellers skulle skagboerne til Kerteminde og pille rejer.

372 friske morgenbadere

I Skagen tog turistdirektør Lene Kappelborg straks udfordringen op sammen med borgmesteren og inviterede alle kommunens borgere til en frisk morgendukkert ved Sønderstrand.

Her strømmede 372 friske badegæster til med højt humør trods gråvejr. Med flere end 300 morgenbadere kunne Skagen give stafetten videre til Hornbæk, der skal hoppe i havet med flere end 372.

- Hvis det ikke lykkes, skal de komme til Skagen og give os rejer, hvidvin og rygmassage. Vi glæder os til at se, om det lykkes, lyder det fra arrangørerne.

Euforisk stemning

De fortæller om dukkerten:

- Da startskuddet gik for det fælles havbad, var borgmesteren blandt de første i vandet. Stemningen var helt euforisk, da badegæsterne i alle aldersgrupper kastede sig i bølgerne. For at se om det hele gik korrekt for sig, var der kommet en lille delegation fra Kerteminde, og de hoppede naturligvis også med i havet.

- Opbakningen har i det hele taget været stor både fra skagboer, frederikshavnere og sæbynitter, så måske kan det blive en ny tradition, at badesæsonen starter på grundlovsdag, afrunder de.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.