Skagen Wellness hedder nu Ruths Wellness

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kirsten Frese Jørgensen og Jette Ryom Christensen i de to fiskespa, som de har taget med med fra Skagen Wellness på Skolevej og ud på hotellet i Gl. Skagen.

Et løft for forretningen og mange flere muligheder for at tilbyde kunderne velværeoplevelser. Det er to af flere grunde til at Kirsten Frese Jørgensen og hendes mand Johny Risager Jørgensen besluttede sig for at flytte Skagen Wellness ud på Ruths Hotel, og samtidig tage navneforandring til Ruths Wellness.

- Ved at flytte ud på Ruths Hotel kan vores kunder gøre brug af de faciliteter, der er her. Her er blandt andet dampbad og svømmebassin, som vi ikke har haft før. Det giver os også mulighed for andre mere velværeprægede behandlinger, som vi ikke kunne tilbyde i vores tidligere lokaler på Skolevej, siger Kirsten Frese Jørgensen med stor entusiasme.

Skagen Wellness her som firma eksisteret siden 1. juli 2009, og de har haft behandlinger på Color Hotel indtil januar 2013 og siden 1. juni 2013 og frem til 1. oktober i centrum på Skolevej 4,

Kirsten Frese Jørgensen har også fået flere ansatte. En del af personalet fra den eksisterende wellnessafdeling på Ruths hotel er fortsat under de nye forpagtere Kirsten Frese Jørgensen og Johnny Risager Jørgensen.

Det er de tre behandlere Jeanette Fragtrup, Anne Kaalund Bruun og Janine Nielsen, mens receptionist Jette Ryom Christensen er flyttet med fra Skagen Wellness.

Der sker meget nyt inden for behandlingsområdet, og på Ruths Wellness fortæller indehaveren er der er indført en ny behandling som hedder Japansk lifting.

- Japansk Cosmo Lifting en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft. Japansk Cosmo Lifting kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker, forklarer Kirsten Frese Jørgensen.

Metoden har vundet frem og afhængigt af kundernes behov og præferencer anvendes naturlige olier, cremer og aromaterapi til Japansk Cosmo Lifting behandling.

- Vi lover fantastiske resultater - over en periode på få behandlinger forynges ansigtet og ens rynker bliver drastisk reduceret, siger Kirsten Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.