Skidt anden halvleg kostede sejren

Mors-Thy måtte nøjes med et point mod Nordsjælland

Tobias Ellebæk sikrede det vigtige point for Mors-Thy. Arkivfoto: Torben Hansen

Tobias Ellebæk sikrede det vigtige point for Mors-Thy. Arkivfoto: Torben Hansen

HELSINGØR:Boxer Herreligaen har været dramatisk og uforudsigelig hele sæsonen, og sådan fortsatte det også mandag aften, da et straffekast fra Tobias Ellebæk sikrede Mors-Thy det ene point i udekampen mod Nordsjælland Håndbold på et straffekast lige før tidens udløb - 22-22 lød slutcifrene.

Dermed er slutspilshåbet endegyldigt slukket for Mors-Thy Håndbold. I stedet skal holdet undgå at komme i nedspil til 1. division. Her er man inden de sidste to kampe to point foran HC Midtjylland, der ligger på 12.-pladsen - Ribe-Esbjerg som nummer 11 har samme pointantal som HC Midtjylland.

Mors-Thy så ud til at have afgjort kampen mod slutningen af første halvleg i mandagens kamp med en føring på 14-10 og to af hjemmeholdets spillere udvist. Men overtalsperioden endte uafgjort, og så måtte Mors-Thy nøjes med en føring på to mål ved pausen.

Straks fra start af anden halvleg kom hjemmeholdet for alvor og bragte sig foran med 16-15. Men så begyndte veteranen Søren Haagen for alvor at tage fra i målet i en anden halvleg, hvor kampens betydning - Nordsjælland kæmper med Skive om at undgå direkte nedrykning - for alvor viste sig.

Mors-Thy kom bagud med to mål efter en udvisning til Jonas Porup, men Marcus Mørk tvang holdet tilbage i kampen med tre mål på stribe - og så tillod han sig endda at brænde i helt fri position.

Dan Beck-Hansen bragte hjemmeholdet foran med 40 sekunder igen, men Mors-Thy satsede med syv mand i angrebet og fremtvang det vigtige straffekast.

- Vi er to point foran både Ribe-Esbjerg og HC Midtjylland, og da vi er bedre indbyrdes end begge de to hold, så var det et utroligt vigtigt point, sagde Mors-Thy træner efter kampen til TV2 Sport.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.