Skidt kamp gav et Hobro-point

Hobro IK måtte nøjes med 0-0 ude mod FC Fredericia

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERICIA:Søndag skulle Hobro IK forsøge at forsætte den flotte stime, som de havde opbygget over de forgangne tre kampe, mod FC Fredericia på udebane. Men Hobro leverede ikke nogen prangende indsats, og de måtte derfor nøjes med 0-0 efter en chancefattig kamp set med Hobro-øjne.

Efter en indledning, hvor hjemmeholdet fra Fredericia kom frem til flere store chancer, og Hobro generelt havde det svært, kom himmerlændingene først frem til sin første store chance efter 23 minutter. Og det var en sand direktør. På venstrekanten var det Lucas Jensen, der driblede sig helt ind i feltet og lagde en flad bold ind foran mål, som Wilfried Domoraud blot skulle prikke ind, men i stedet sendte han den forbi stolpen, og det blev derfor ved 0-0.

Helt generelt var det ikke meget, man så til Hobro i 1. halvleg, hvor hjemmeholdet dominerede og gæsterne havde det svært overfor kombinationerne. I stedet kunne Hobro være glade for at have Jesper Rask mellem stængerne og samtidig ærgre sig over, at man ikke udnyttede det store tilbud man havde cirka midtvejs i halvlegen. Men også Hjemmeholdet havde flere gode tilbud, som burde være udnyttet, og Hobro burde derfor ikke være utilfredse med halvlegsresultatet.

Hobro IK kom bedre ud til 2. halvleg, og de havde lettere ved at afvise FC Fredericias angreb, men i den anden ende af banen var udeholdet stadig sjældent på besøg. Derfor var det også FC Fredericia, der igen skulle vise tænder først. I 72. minut kom de frem til endnu en stor chance, men Dennis Høgh headede indlægget tæt forbi mål. Og igen kort tid efter havde hjemmeholdet en stor mulighed, men Jesper Rask dukker op med en stor redning på stregen og fortsat 0-0.

Hobro får kort tid inden slutfløjt et frispark på kanten af feltet, som Sebastian Andersen tager sig af. Og det gør han godt. Med en hård afslutning tvinger han en god redning ud af Fredericia-keeperen. Det var nu Hobro, der lige pludselig var i teten.

I 89. minut får Hobro et hjørnespark, og indlægget, der ligger tæt under mål, ender i panden på Babajide Ogunbiyi, men hans hovedstød reddes på stregen. Det bliver også kampens sidste Hobro-aktion. Kampen ender 0-0, og Hobro har nu 11 point efter syv kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.