Pandrup

Skolecenter Jetsmark sidste skoledag

Mange elever sagde farvel til skolen og tog videre til Fårup Sommerland

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Er det ikke Frida fra Sverige? Foto: Flemming Dahl Jensen

PANDRUP:Så er tiden kommet, hvor eleverne atter skal til at sige farvel til folkeskolen. Hver skole har sine traditioner.

På Jetsmark Skolecenter var alle elever samlet i gymnastiksalen, hvor de stod for et stort show. De var som altid flot udklædte og mange har virkelig været kreative.

Flere blev kåret på scenen og modtog en pris til stor hyldest fra de mange elever som fyldte hele salen.

Lærerne blev også kåret og der blev pænt sagt farvel til hver enkelt lærer. Efter showet gik turen til skolen i Pandrup. Tidligere har afgangsklasserne brugt hestevogn som transportmiddel, men det er stoppet på grund af de unge mennesker vil gerne have høj musik med rundt. Nu er det specialindrettede busser med bar og infoskærme som bliver benyttet.

På skolen i Pandrup ventede alle børnene spændt på busserne og de blev ikke skuffede, da endelig busserne kom frem. Det blev til mange karameller og næsten alle børnene havde taget ekstra pose med for at hjemtage de mange karameller. I år fik børnene på Pandrup skole også farvet deres hår at de mange spray flasker afgangseleverne gik og sprøjtede med. Fra skolen i Pandrup gik turen videre til Fårup Sommerland og til sidst skal der være fest i aften.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.