Skolegavl suget ud af stormen

Bangsbostrand skole har fået ødelagt gavl og tag på omklædningsrum til gymnastiksal

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Kraftige vindstød sugede først et stort vindue og derefter 35 kvadratmeter mursten ud af en gavl på Bangsbostrand Skole. Murstene fløj fra anden sals højde ned og ramte taget på en lavere bygning, hvor der er et omklædningsrum til en gymnastiksal. Vindue og murbrokker røg ned på taget, hvor et seks kvadratmeter stort hul vidnede om stormens hærgen. Skoleleder Anette Nedermark fortæller, at hele skolegården er afspærret og de 6 og 7.klasser, som normalt er i den ødelagte bygning er genhuset andre steder på skolen.

Da NORDJYSKE Medier var på stedet i formiddag, kom en børnehaveklasse gående forbi, og de små nysgerrige børn fik af deres lærer at vide, at de under ingen omstændigheder måtte lege i området, heller ikke når de senere på dagen skulle i fritidsordningen.

- Vi er simpelthen bange for at der skal falde flere murbrokker ned fra gavlen, forklarer Anette Nedermark. Der er allerede håndværkere i gang med at afdække hullet efter det ”udsugede” vindue, og meldingen lyder, at man godt kan bruge lokalerne på gangen til undervisning fra på mandag.

- Indenfor er der faktisk ikke sket skader, og vi har også brugt selve gymnastiksalen og vores hal til idrætstimer, siger Anette Nedermark, der næsten ikke tør tænke på, hvad der var sket, hvis stormskaden var sket i dagtimerne.

- Men heldigvis skete skaden omkring midnat, siger Anette Nedermark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.