Skoleleder i Blære er på plads

Friskolen i Blære har ansat Inge Engelst Christensen som skoleder på den nye skole, der slår dørene op til august

Ingen Engelst Christensen bliver leder af den nye friskole i Blære. Her bydes hun velkommen af friskoleformand Per Sørensen. Privatfoto

Ingen Engelst Christensen bliver leder af den nye friskole i Blære. Her bydes hun velkommen af friskoleformand Per Sørensen. Privatfoto

BLÆRE:Blære Friskole, der åbner efter sommerferien i den tidligere kommuneskole, har nu fået ansat sin leder på plads.

Det er Inge Engelst Christensen, der har stor erfaring med friskole-verdenen. Hun har i mange år været ansat som lærer og senere souschef på Fjelsø Friskole. Derudover har hun også i en periode været konstitueret leder.

- Inge Engelst Christensen tiltræder officielt stillingen pr. 1. august 2016, men har allerede lovet at støtte os i arbejdet med friskolen i tiden, indtil vi slår dørene op til august, fortæller Per Sørensen, der er formand for friskolen.

- Vi kan mærke Inge brænde rigtig meget for vores projekt og sammenholdt med hendes erfaring og gode anbefalinger føler vi, at vi, har fundet den helt rigtige person til at stå i spidsen for Blære Friskole, siger Per Sørensen.

- Ryet som et lokalsamfund der emmer af initiativ og sammenhold, var en af de væsentligste grunde til at jeg søgte lederstillingen på netop Blære Friskole, fortæller Inge Engelst Christensen, som glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- En af de første opgaver bliver at få ansat personale, så vi sammen kan få struktureret en hverdag med udgangspunkt i skolens værdigrundlag.

Endvidere ser hun frem at møde lokalbefolkningen, som bliver vigtige samarbejdspartnere.

- Vi glæder os derfor til at præsenteret Inge ved vores kommende ”Åbent hus arrangement”, som vil finde sted på Blære Skole lørdag 16. april, siger Per Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.