Skoleleder i øst fratræder efter godt et år

Lone Slater Christensen siger farvel - Esben Holck Vammen tager fat 1. august

Bente Lembo
Lone Slater Christensen fratræder sin stilling som leder af Havbakkeskolen af personlige årsager. Arkivfoto: Laura Guldhammer
Skelund 11. juni 2018 13:34 - Opdateret 12. juni 2018 09:49

ALS/SKELUND: Havbakkeskolen og distriktets børnehaver skal have ny leder. Lone Slater Christensen, 52 år, har af personlige årsager besluttet at fratræde sin stilling pr. 31. juli i år, fremgår det af en pressemeddelelse fra Mariagerfjord Kommune.

- Det er med stor beklagelse, jeg må meddele, at Lone Slater Christensen af personlige årsager har besluttet at fratræde sin stilling som leder af Havbakke Dagtilbud og Skole pr. 31. juli 2018. Jeg ønsker hende al mulig held og lykke, skriver skolechef i Mariagerfjord Kommune Stefan Møller Christiansen.

Ny leder af Havbakkedistriktet er Esben Holck Vammen, nuværende viceskoleleder på Bymarkskolen i Hobro.

- Jeg er glad for, Esben har taget imod opgaven og er sikker på, det vil være et godt match. Da stillingen som leder af Havbakke Dagtilbud og Skole blev besat gennem genopslag sidste år, har jeg besluttet ikke at slå stillingen op, men har i stedet tilbudt stillingen til Esben, som er en kompetent kandidat. Esben har gennem de seneste år været ansat som viceskoleleder og er dermed et kendt ansigt her i Mariagerfjord, fremhæver skolechef Stefan Møller Christiansen.

Lone Slater Christensen blev udpeget til ny leder af Havbakkeskolen i foråret 2017. Hun afløste den mangeårige skoleleder Jens Laurids Pedersen, som var gået på pension.

Lone Slater Christensen har stået i spidsen for en proces, hvor institutionerne i Havbakkedistriktet skulle samles under en hat: Havbakkeskolen med afdelinger i både Als og Skelund samt børnehaverne Krible-Bo i Als og Stjernen i Veddum.

Inden hun blev leder, havde Lone Slater Christensen siden 2007 været lærer på Havbakkeskolen. I 2014 blev hun viceskoleleder.

Havbakkedistriktet er i vælten for tiden. Skolebestyrelsen har peget på, at skolens to afdelinger i Als og Skelund bør samles på én matrikel. Skolebestyrelsen begrunder sit forslag med, at der vil kunne skabes bedre økonomi ved en samlet drift. Skolebestyrelsen har også udtrykt bekymring for et stigende sygefravær blandt personalet, og forventer, at en samling vil give mere ro på.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...