Skræddersyet syn

3D maskine udfører præcise målinger af øjnene

Henrik Andersen ved maskinen, der ved hjælp af et avanceret 3D system kan lave en præcis og individuel måling af kundens øjne. Foto Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Henrik Andersen ved maskinen, der ved hjælp af et avanceret 3D system kan lave en præcis og individuel måling af kundens øjne. Foto Lars Pauli Lars Pauli

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Præcision og briller bør gå hånd i hånd, synes de hos Brillegalleriet.

Derfor er optiker Henrik Andersen også rigtigt godt tilfreds med butikkens nye udstyr. Den nye maskine kan med et 3D videosystem udføre en hel præcis og individuel opmåling af kundernes øjne.
Og det er der mange fordele ved, mener Henrik Andersen.
- Hvis en brille skal passe perfekt, så skal den skræddersys til kunden, og det er det, den nye maskine kan hjælpe med, siger han.
Maskinen fungerer ved hjælp af såkaldt 3D kamerateknologi, hvor forskellige kameraer måler ansigtet.
- På den måde kan jeg via den trykfølsomme skærm og maskinens computerprogrammer beregne, hvor meget det betyder for kundens syn at vælge de forskellige glastyper.

Kunden kan se sig selv

Systemet kan desuden tage billeder af kunderne fra forskellige synsvinkler, så kunderne kan se, hvordan de ser ud med forskellige brillestel.

- Det kan jo blandt andet være en fordel for svagtseende, fordi de så kan beholde deres egne briller på og stadig se, hvordan de kommer til at se ud med de nye briller, siger Henrik Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk