Skuespillere er faktisk i topform i sjøw

Aalbæk Sjøw 2014 kalder sig i bredformat og formatet er også stort

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBÆK:Guldkornene dryssede ned fra scenen på Skagen Strand Feriecenter i Hulsig, da der var premiere på årets Aalbæk Sjøw.

Holdet har fået fat i en masse gode numre, som de seks skuespillere leverer med stor elegance. Årets titel på showet er I bredformat, fordi man bruger mange kendte filmmelodier. Men efter at have overværet premieren kan de også godt kaldte revyen Aalbæk Sjøw i stort format. For de har altså format til at levere en rigtig god gang underholdning. Der gøres grin både med nationale og lokale personligheder, og især samarbejdet med den lokale tekstforfatter Kjeld Torbørn bliver for alvor foldet ud i årets forestilling. Nu skal man ikke afsløre for meget, da der stadig er forestillinger tilbage, men glæd jer til at møde Hjalmar fra Bænki på udebane, og se hvem der dukker op, fordi hun trænger til en rygepause.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.