Skulderklap til Løkkens Vejkro

Forskønnelsespris for flot forandring

Ole Fink Mejlgaard
Erhvervsrådgiver Søren Kjær Christensen og filialdirektør Kjeld Ørum overrakte prisen fra Nordjyske Bank i Løkken til Brian og Inger Marie Skøttrup. Privatfoto
Nordjyske Bank 3. juli 2012 19:35

GØLSTRUP: Alle, som kører igennem Gølstrup-Rubjerg kan se det med egne øjne; Løkkens Vejkro har taget en flot forandring.

Siden ægteparret Brian og Inger Marie Skøttrup overtog kroen i 2003, har de givet både kroens menukort og udseende en ordentlig overhaling, og vejkroen fremstår i dag som et spisested, der får gæster og forbipasserende til at spærre øjnene op.

Den forandring har kroparret netop fået en pris for. Det er Nordjyske Banks Løkken-filial, som hvert år uddeler Årets Forskønnelsespris, og prisen gik altså i år til spisestedet på hovedvejen mellem Løkken og Hjørring.

- Den netop afsluttede og gennemgribende renovering af den gamle Løkkens Vejkro lever i høj grad op til formålet med forskønnelsesprisen ”at der er udført udvendig forskønnelse af bygninger eller arealer i Løkken og omegn, som både må være af nyere og ældre dato, sagde filialdirektør Kjeld Ørum fra Nordjyske Bank ved overrækkelsen.

- Løkkens Vejkro fremtræder flot og imødekommende til gavn og glæde for forbipasserende, gæster, medarbejdere og ejerne, tilføjede han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...