Ægtepar udsat for grov vold af naboen - nu er der faldet dom

En 40-årig mand er dømt for grov vold mod et naboægtepar nytårsnat i Klarup

Arkivfoto: Henrik Louis <i>Henrik Louis</i>

Arkivfoto: Henrik Louis Henrik Louis

KLARUP:En 40-årig mand er blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for grov vold mod et nabo-ægtepar i Klarup nytårsnat.

Den voldelige episode fandt sted få timer inde i det nye år omkring klokken 03, da ægteparret og deres teenage-søn kom hjem fra en nytårsfest.

Sønnen smed toiletpapir over i den 40-åriges have for at lave nytårsløjer, men det var dråben, der fik bægeret til at flyde over hos den 40-årige.

Han jagtede drengen, der løb hjem til sine forældre, og da den 40-årige stod ansigt til ansigt med ægteparret, overfaldt han først manden med slag og spark, så han faldt bevidstløs om.

Herefter slog han kvinden i ansigtet, og sluttede af med at sparke den bevidstløse mand endnu engang. En gæst hos naboen, der forsøgte at stoppe volden, blev slået i hovedet med en lommelygte af den 40-årige.

To tidligere voldsdomme

Den 40-årige har nægtet grov vold, men erkendt at han har udøvet simpel vold mod ægteparret. Ifølge ham var det kulminationen på flere års nabostrid.

Han blev fundet skyldig ved Retten i Aalborg 5. marts, hvor det blev bestemt, at manden først skulle gennemgå en mentalundersøgelse, inden der kunne udmåles en straf.

Mentalerklæringen har nu vist, at han var egnet til almindelig straf, oplyser anklager Jette Rubien.

I dommen lagde retten vægt på, at den 40-årige har to voldsdomme bag sig, samt at overfaldet nytårsnat var groft, forklarer Jette Rubien.

Den 40-årige udbad sig betænkningstid med henblik på en eventuel anke af dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Spøgelsesbilist hamrer ind i modkørende på E45
Luk