Slog på tønde i Gundersted

Første fastelavnsfest i byen i 15 år samlede 40 deltagere

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GUNDERSTED:For første gang i over 15 år har der været holdt fastelavnsfest i multihuset i Gundersted.

Omkring 20 udklædte børn og 20 voksne deltog. To smukt malede tønder blev banket til pindebrænde i løbet af en god halv time, og som det hør og bør væltede det naturligvis ud med slik og godter. To kattekonger og -dronninger blev naturligvis kåret.

Der var fastelavnsboller til alle, men som noget ganske specielt og til stor morskab for deltagere blev der også holdt mesterskab i at spise fastelavnsboller på en snor.

- Vi er oven ud glade for den opbakning, vi her har fået, specielt når det er så mange år siden, der har været holdt fastelavnsfest i byen, siger Åse Pedersen fra borgerforeningen, som stod bag arrangementet.

Festen vil helt sikkert blive gentaget næste år, og med stor sandsynlighed vil man da imødekomme et ønske fra flere sider om at voksne også skal være udklædte og slå til tønde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden