Smalt flertal vil beholde stadion på Femhøje

V og K vil dog fortsat have en placering i Park Vendia

Fem af ni medlemmer af fritids- og kulturudvalget ønsker, at stadion fortsat skal være placeret på Femhøje. Arkivfoto: Hans Ravn

Fem af ni medlemmer af fritids- og kulturudvalget ønsker, at stadion fortsat skal være placeret på Femhøje. Arkivfoto: Hans Ravn

HJØRRING:Et smalt flertal i fritids- og kulturudvalget i Hjørring Kommune besluttede tirsdag eftermiddag, at stadion fortsat skal være placeret på Femhøje.

Dermed fulgte politikere fra Lokallisten, Socialdemokraterne og SF indstillingen fra forvaltningen, som går på, at banen beholdes, men at der skal opføres ny tribune, idrætshal med mere i samarbejde med Hjørring Private Realskole og VUC Nordjylland.

De to uddannelsesinstitutioner mangler faciliteter til elever og studerende og er villige til at poste omkring 20 millioner kroner i projektet, mens Hjørring Kommune stiller med 10 millioner kroner. Privatskolen og VUC vil kun være med i projektet, hvis det ender med en Femhøje-placering.

De fire udvalgsmedlemmer fra Venstre og Konservative kan ikke tilslutte sig projektet og vil fortsat arbejde på, at det ender med et nyt stadion i Park Vendia. V og K vil skaffe midler til at realisere planerne ved at sælge Femhøje og sælge stadionnavnet til en sponsor.

Mindretallets indstilling skal belyses yderligere af forvaltningen, inden byrådet tager stilling i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.