Smart bil er på spil

Man kan vinde en ny citroën til Brønderslev Marked

BIs Venner har i år en bil på spil i tombolaen - bilen er fra Uggerhøj Brønderslev. På billedet ses indehaver Troels Strøm ved den attraktive hovedgevinst.  Privatfoto

BIs Venner har i år en bil på spil i tombolaen - bilen er fra Uggerhøj Brønderslev. På billedet ses indehaver Troels Strøm ved den attraktive hovedgevinst. Privatfoto

BRØNDERSLEV:BIs Venner har sat en bil på spil i tombolaen til Store Brønderslev Marked.

Bilen er en hvid Citroën C1, 1,0 Clim, og den holder lige nu ved Uggerhøj Brønderslev, der har leveret den attraktive hovedpræmie.

Fredag er bilen kørt ind på markedspladsen, hvor de mange gæster kan sparke dæk og se nærmere på gevinsten i løbet af markedsdagene.

- På gaden ville bilen koste 88.540 kroner, siger Troels Strøm, der er indehaver af Uggerhøj Brønderslev.

- Den koster kun 290 kroner i halvårlig grøn afgift - så man kan godt forstå, mange folk køber små biler i dag, tilføjer Troels Strøm.

Han er glad for samarbejdet med BIs Venner.

- Vi vil gerne være med til at støtte og bakke op om lokalsamfundet. Og det er i alles interesse, at hjulene kører rundt, siger Troels Strøm, og tilføjer, at firmaet er forholdsvis nyt i byen.

- Og vi er blevet fantastisk modtaget.

BIs Venner glæder sig over, at de igen kan have en bil på højkant i tombolaen.

Sidste gang var i 2008.

- Men så kom krisen. Nu er vi på vej op igen, og vi kan høre, at markederne rundt omkring er gået rigtigt godt. Folk er parate til at bruge lidt penge, så vi tror tidspunktet er det rigtige - vi skulle gerne have udsolgt af lodder i år, tilføjer Heinz Trudslev og Søren Vraa fra BI-Vennerne.

Overskuddet fra tombolaen bliver fordelt mellem de tre afdelinger i BI.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden