Smedegaard vandt duellen

Frederikshavn White Hawks fik hurtigt revancheret nederlag i Herlev

Morten Smedegaard var med til at sikre White Hawks sejren, da han scorede på sit straffeslag. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Morten Smedegaard var med til at sikre White Hawks sejren, da han scorede på sit straffeslag. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

HERLEV:Køreturen fra Herlev til Frederikshavn kan føles væsentligt kortere, alt efter hvordan høgene har klaret sig på isen.

Søndag var turen således blevet forkortet i forhold til ugen før, hvor Frederikshavn White Hawks tabte med 2-3 til Herlev Eagles efter straffeslag. Denne gang endte kampen ligeledes 2-2 i ordinær spilletid, men scoringer af Nicolai Meyer og Morten Smedegaard gjorde, at White Hawks kunne tage to point med hjem til Vendsyssel.

- Vi har haft lidt problemer med at score på straffeslagene, så det har vi øvet os lidt på til træning, og det var dejligt, at vi kunne gå ud og få en sejr på straffe, siger Morten Smedegaard.

Dejligt med tillid

Forwarden fik chancen i den afgørende fase, og han svigtede ikke.

- Jeg var så heldig at få lov at skyde. Det er dejligt at få tilliden, og så må man gøre sit bedste. Det var dejligt at score, siger Morten Smedegaard.

Frederikshavn White Hawks har hentet point i de seneste ni ligakampe, og høgene er nu blot tre point efter duksene fra SønderjyskE, der har spillet en kamp mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.