Smerter kan hurtigt findes

Ny form for hjælp til kæledyr, der har ondt

Dyrlæge Marianne Birch Jakobsen ser store fordele i det nye udstyr. Privatfoto

Dyrlæge Marianne Birch Jakobsen ser store fordele i det nye udstyr. Privatfoto

JERSLEV:Har dit kæledyr smerter? Nu kan smerter behandles uden medicin og bivirkninger!

Den lokale dyreklinik i Jerslev indgår samarbejde med dyrlæge og dyrekiropraktor Camillla Gregersen og kan som noget nyt også tilbyde laserterapi, som er smertebehandling uden medicin og bivirkninger.

Dyrlægerne på Jerslev Dyreklinik har investeret i en Companion Laser, der er specielt udviklet til behandling af smerter hos dyr.

- Vi vil gerne kunne gøre det bedre for vores patienter med smerter, derfor har vi valgt at investere i et laserapparat, der er lavet specielt til dyr og som kan bruges til både akutte men også til kroniske smerter, helt uden bivirkninger, siger dyrlæge Marianne Birch Jakobsen.

Dyrlæge Marianne Birch Jakobsen, som er en af klinikkens smådyrsdyrlæger, har selv set effekten af laserterapi på dyr med smerter.

- Jeg har været skeptisk, for vi vil ikke tilbyde en behandling, som vi ikke kan stå inde for og laserterapi er forholdsvis nyt på markedet. Men jeg har set en rigtig god effekt på flere af vore egne patienter med smerter og ser laserbehandlingen som et godt supplement til medicinsk behandling, fortæller hun.

Camilla Gregersen er uddannet dyrlæge og har derudover en videreuddannelse indenfor kiropraktik som hun har brugt al sin arbejdstid på siden 2004.

- Laserterapi og kiropraktik virker rigtig godt sammen, udtaler Camilla Gregersen som har fået en del erfaring med laserterapi i forbindelse med sine kiropraktikbehandlinger af både heste og hunde.

- Kiropraktikbehandling på dyr er blidere end på mennesker. Leddene manipuleres med små tryk og det gør ikke ondt.

- Kiropraktik kan anvendes både forebyggende til brugshunde og sportsheste men også ved både akutte og kroniske led- og muskelsmerter og ved brug af laserterapi samtidig med kiropraktik øges effekten af behandlingen.

Dyrlægerne i Jerslev har valgt at markere samarbejdet og nyinvesteringen ved at holde seniordyredag torsdag 23. januar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden