Snedsted Byudvikling køber hus til nedrivning

Det et år gamle byudviklingsselskab i Snedsted vil fjerne ejendommen Hovedgaden 106 - husets stand er kun til nedrivning

Jens Fogh-Andersen
Hovedgaden i Snedsted, her trafikeret af deltagerne i Post Cuppen for nogle år siden, bliver en ejendom færre, når Snedsted Byudvikling river ejendommen på nummer 106 ned.Arkivfoto: Peter Mørk
Snedsted 14. marts 2018 09:54

SNEDSTED: Snedsted Byudvikling har købt sit første hus. Det er en ejendom i Hovedgaden, som er erhvervet alene med tanke for nedrivning, for bygningen er i en tilstand, der gør at bestyrelsen for selskabet vurderer den bedst egent til at rive ned.

Selskabet er i dialog med teknisk forvaltning, og håber huset kan indgå i den nedrivnings-pulje Thisted Kommune stiller til rådighed.

Snedsted Byudvikling blev officielt blev stiftet som del af arbejdet med en masterplan for Snedsted. Det var i marts 2017, og siden har bestyrelsen arbejdet med nedrivning af dårlige boliger i Snedsted.

I beretningens til selskabets første ordinære generalforsamling tirsdag orienterede formand Søren Stenstrup de omkring 50 fremmødte om hushandlen.

- I bestyrelsen er vi rigtig glade for, at handlen nu er gennemført, og vi kunne fortælle det på generalforsamlingen. Nu begynder næste fase, hvor vi skal have afklaret hvad der skal ske med grunden når huset nedrevet, sagde Søren Stenstrup.

På generalforsamlingen blev der stillet spørgsmål til det fremtidige arbejde i Snedsted Byudvikling, og Søren Stenstrup understregede, at selskabet ikke har en liste med huse, som ønskes fjernet.

- Men vi vil gerne være på forkant med tingene, hvis det senere bliver aktuelt. Så er vi forberedt, siger han og tilføjer, at det også skal drøftes, hvordan der kan tjenes penge til selskabet.

- Indtil videre har vi kun haft udgifter, og vores midler er ikke ubegrænsede, siger Søren Stenstrup.

Både private, selskaber, foreninger og andre købt anparter i selskabet. Prisen på en anpart er 1.000 kroner.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...