Sneglat: Stribevis af uheld skabte lange bilkøer

Især ved Støvring og i Aalborg skabte sneen problemer for trafikken

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NORDJYLLAND:Snevejret over Nordjylland skabte mandag trafikale problemer og forårsagede flere uheld i det nordjyske med lange bilkøer til følge.

Især eftermiddagstrafikken var præget af vintervejret. Alene mellem klokken 15 og 17 skete der syv glatføreuheld - de fem af dem endda inden for en halv time.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

Ved 16-tiden væltede en pengetransport-bil på motorvejstilskørslen ved T.H. Sauers Vej i Aalborg. Bilerne kunne dog passere med besvær, men uheldet skabte lang bilkø på vejene, inden der ved 18-tiden var ryddet op.

Slemt ved Støvring og Aalborg

Det var især Aalborg-området og ved Støvring, at årets første snevejr voldte problemer. Mandag eftermiddag var kun et spor farbart på motorvej E45 i nordgående retning ved afkørslen Støvring Nord.

En kassebil væltede, formentlig på grund af det glatte føre, og en lastbil kørte op på en skråning i forsøget på at undgå kassebilen.

Tidlige uheld på motorvej

Det var ikke kun i myldretrafikken, at sneen drillede bilisterne. Tidligere skabte sneen også problemer på motorvejen. Ved 14.30-tiden skete der et trafikuheld på motorvej E45 i nordgående retning mellem frakørsel 32 Sønderup og frakørsel 31 Støvring Syd.

Ved uheldet påkørte en bil autoværnet og det ene vejspor var spærret, men alle spor er nu igen farbare.

En times tid før gik det galt på hovedvej 11 sydøst for Snedsted, i Thy, da en stor lastbil kørte i grøften, og hovedvejens ene spor blev spærret.

Trafikuheldet skete omkring kl. 13.30. Også andre steder i Thy gik det galt på vejene, da biler røg i grøften.

Stadig glat

På trods af de mange uheld, kom ingen personer alvorligt til skade, oplyser Mogens Hougesen.

Og selvom trafikken klokken 19 var ved at være normaliseret igen, så er der stadig glat på de nordjyske veje:

- Kør forsigtigt og hold god afstand. Det er meget glat, lyder opfordringen fra Mogens Hougesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden