Søndergaard: Resultatet er ikke vigtigt

AaB-træneren forventer at foretage en del udskiftninger i testkampen mod FC Nordsjælland

Mathias Hove Andersen
Cheftræner Lars Søndergaard og AaB møder fredag FC Nordsjælland på udebane i en testkamp. Arkivfoto: Grete Dahl
Sport 1. juli 2016 06:05

FARUM: Fredag klokken 13 skal AaB teste formen på udebane mod superligakollegerne fra FC Nordsjælland, og flere profiler sidder over i opgøret.

Jakob Ahlmann og Thomas Enevoldsen begynder først at træne fuldt med i næste uge, hvorfor de spares på kunstgræsset i Farum, og på midtbanen er der også et enkelt spørgsmålstegn.

- Kasper Risgård har trænet med, men vi afventer stadig reaktionen, og så må vi se, om han skal have lidt spilletid. Rasmus Würtz er blevet klar til at starte inde, og resten af truppen er nogenlunde skadefri, fortæller cheftræner Lars Søndergaard.

Der bliver faktisk tale om to kampe i Farum. Efter de første 90 minutter får indskifterne og reserverne chancen i en anderledes træningskamp.

- Vi spiller to gange 45 minutter, og derefter spiller vi ni mod ni i 40 minutter på en mindre bane. Den del er selvfølgelig ikke en officiel kamp, men det giver muligheden for at træne mod en anden modstander end normalt, fortæller Lars Søndergaard, der ikke går ret meget op i slutcifrene på Right to Dream Park, som plastikpaladset hedder nu til dags.

- Resultatet er ikke vigtigt i sig selv. Det handler om at få en god træningskamp, hvor vi får noget tempo i benene og prøver os selv af. Selvfølgelig vil vi gerne vinde, men det er ikke det væsentligste, og vi kommer også til at skifte nogle spillere, som var blevet på banen i en turneringskamp, siger Lars Søndergaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...