Saltum

Sønderjysk par lejede klamt luksussommerhus i Saltum

Et par fra Sønderjylland fik sig en ubehagelig overraskelse, da de åbnede døren til det firstjernede sommerhus ved Vesterhavet

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

SALTUM:En familie fra Sønderjylland havde lejet et luksussommerhus i Saltum, men da de kom frem lørdag, var det langt fra luksus.

Det skriver Ekstra Bladet.

Parret var kørt hele vejen fra hjemmet i det sønderjyske med deres søn til sommerhuset i Saltum, som ifølge Novasol var et firstjernet luksussommerhus. Men da de nåede frem var der både mug ved vinduerne, madrester i køkkenet og stikkontakterne hang ud af væggene.

De ringede straks til Novasol, der administrerer sommerhusudlejningen, der efter en længere snak gik med til at sende en tekniker ud til sommerhuset. Teknikeren konstaterede prompte, at sommerhuset var uegnet til beboelse, og bad parret om at køre direkte ned til Novasol. Men her var der tilsyneladende ikke meget hjælp at hente.

- De tilbød os et sommerhus i Tranum og et i Hjørring, men det var langt fra samme standard, som det vi havde bestilt, og det var slet ikke i samme område, siger Sabine Teichert til Ekstra Bladet.

Parret måtte altså nøjes med et ”vi beklager” fra Novasol.

Udlejningsfirmaet beklager, at Sabine og Morten har haft en dårlig oplevelse, men vil søndag ikke udtale sig om den konkrete sag til Ekstra Bladet.

- Hvis der er en af vores kunder, som har haft en træls oplevelse, så vil vi selvfølgelig undersøge det straks i morgen (mandag red.), siger Anders Pii fra Novasol A/S til Ekstra Bladet.

Nu forventer parret, at de får deres penge tilbage for sommerhuset, men de forventer ikke, at Novasol kan tilbyde dem noget, der kan gøre deres ferie god igen.

- Vores ferie er ødelagt, og det er vildt frustrerende. Men vi er da heldige, at vi ikke er kommet fra Sverige. Vi er ’kun’ kørt fra Sønderjylland, så vi kunne køre hjem igen, siger Sabine Teichert til Ekstra Bladet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.