Sol, sod, sæbe og sommerfester

En enkelt erhvervsdrivende måtte gennem mange kvaler for at være klar til en solrig søndag

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY-HANNÆS:Langs det meste af kysten i Thy var søndagen præget af sol og tusindvis af mennesker, som valgte et af mange steder til at nyde dagen, skriver Thisted Dagblad mandag.

Fra Hanstholm i nord med sidste dag med militærhistorisk træf til Svankjær Marked og der imellem Hawfesten i Klitmøller og Sten-bjergdagen.
Klemt inde, men blot som et helt almindeligt søndagsudflugtsmål denne weekend, Nørre Vorupør, hvor især en enkelt person gik rundt og var glad:
- Jeg er så rørt over, at der kom så mange frivillige for at hjælpe, fortæller ejeren af Klochs Spisested, Jesper Kloch.

Smøgede ærmerne op

Han kiosk brændte nemlig fredag og med udsigten til en god weekend med mange gæster og et totalt sodsværtet spisested, var der for ham kun to muligheder: Smøge ærmerne op eller løbe skrigende bort.

Det blev det første, og inden han havde set sig om, var der knap en snes mennesker i gang, frivillige blandt stamgæsterne, personale og endda også et par ekstra mand fra ISS, og lørdag aften havde han en fornemmelse af, at det ville lykkes:
- Det må siges at være blevet en endog meget grundig forårsrengøring, men på et dumt tidspunkt, siger han nu søndag, hvor gæsterne siden klokken 13 kunne få stillet sulten eller tørsten.

Redningshelikopter på besøg

I Klitmøller var der pænt besøg til Hawfesten, hvor spejderne blandt andet havde bål på stranden til at lave pandekager, mens det var indendørs servering i Stenbjerg, hvor den traditionelle dag den anden lørdag i juli trak mange gæster, som her fik en opvisning af redningshelikopteren, inden den tog til Klitmøller for at give en opvisning der.

Svankjær Marked havde gæster søndag, men knap så mange som normalt, mens formanden for markedet, Alex Henriksen dog var tilfreds med, at fredag trak knap 500 gæster i teltet til musik med ”På slaget 12”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden