Solgården klar til at byde gæster indenfor

Det nye aktivitetscenter Valsen starter sine tilbud i september

Ida Smith og Diana Holm (foto)
Leif Dalgaard, formand for aktivkomiteen, aktivitetsmedarbejder Lone Holm og plejehjemsleder Annette S. K. Jensen kigger indenfor i det kommende træværksted, som snart er færdigindrettet og klar til brug.
Hundborg 17. august 2012 18:37

Det er efterhånden halvanden måned siden, beboerne flyttede ind i det ny Solgården i Hundborg. Hverdagen er ved at være på plads, og nu kommer turen til at slå dørene op for det ny aktivitetscenter, som den runde bygning også rummer.

Aktivitetscentret, der har fået navnet Valsen, skal ikke kun være for plejehjemmets egne beboere. Tilbuddene henvender sig i høj grad også til pensionister, efterlønnere og førtidspensionister udefra, både fra Hundborg og omegn og i princippet hele kommunen.

Det er aktivkomiteen, der står for det brugerstyrede aktivitetscenter. Plejehjemmet har en enkelt ansat aktivitetsmedarbejder, Lone Holm, men ellers er det tanken, at frivillige skal køre mange af aktiviteterne.

Planlægningen af Valsens første program har allerede været i gang længe. Der har været holdt temadage, hvor interesserede kunne deltage og byde ind med forslag, og der er blevet nedsat underudvalg under aktivkomiteen, som hver især har ansvaret for forskellige aktiviteter og for at sikre, at der er frivillige til at stå for det.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...