Solgården klar til at byde gæster indenfor

Det nye aktivitetscenter Valsen starter sine tilbud i september

Leif Dalgaard, formand for aktivkomiteen, aktivitetsmedarbejder Lone Holm og plejehjemsleder Annette S. K. Jensen kigger indenfor i det kommende træværksted, som snart er færdigindrettet og klar til brug. <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Leif Dalgaard, formand for aktivkomiteen, aktivitetsmedarbejder Lone Holm og plejehjemsleder Annette S. K. Jensen kigger indenfor i det kommende træværksted, som snart er færdigindrettet og klar til brug. diana.holm@nordjyske.dk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er efterhånden halvanden måned siden, beboerne flyttede ind i det ny Solgården i Hundborg. Hverdagen er ved at være på plads, og nu kommer turen til at slå dørene op for det ny aktivitetscenter, som den runde bygning også rummer.

Aktivitetscentret, der har fået navnet Valsen, skal ikke kun være for plejehjemmets egne beboere. Tilbuddene henvender sig i høj grad også til pensionister, efterlønnere og førtidspensionister udefra, både fra Hundborg og omegn og i princippet hele kommunen.

Det er aktivkomiteen, der står for det brugerstyrede aktivitetscenter. Plejehjemmet har en enkelt ansat aktivitetsmedarbejder, Lone Holm, men ellers er det tanken, at frivillige skal køre mange af aktiviteterne.

Planlægningen af Valsens første program har allerede været i gang længe. Der har været holdt temadage, hvor interesserede kunne deltage og byde ind med forslag, og der er blevet nedsat underudvalg under aktivkomiteen, som hver især har ansvaret for forskellige aktiviteter og for at sikre, at der er frivillige til at stå for det.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.